Hier onder vind je een overzicht met een greep uit de meest gestelde vragen van Just2reveal. Mocht je vraag hier niet tussen zitten? Probeer het contact formulier dan eens.


Wie zijn wij?

Wil je graag meer te weten te komen over Just2Reveal.nl? Kijk hier dan eens! Als je daarnaast meer wilt weten over onze doelstellingen, kijk dan hier

Ik wil graag iemand spreken, wie kan ik bellen?

Kijk eens op onze hulplijn pagina.

Hebben jullie nog handige linkjes naar andere website?

Ja, maar natuurlijk hebben wij die! Kijk eens op deze pagina. Daarnaast kan je via hier ook verschillende apps voor je telefoon vinden.

Ik wil graag onderdeel worden van het Just2Reveal team!

Dat is goed om te horen! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken. Vul het formulier in & wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar gebruiken jullie het geld van de donaties voor?

Alle vormen van donaties die wij ontvangen spenderen wij voor de volle honderd procent aan het onderhoud van dit platform en het werken naar onze doelstellingen. Wil je graag doneren en ons een duwtje in de rug geven? Kijk dan eens op deze pagina.

Kan ik ergens tips of feedback achter laten?

Ja, zeker! Via onze feedback pagina ontvangen wij graag suggesties, tips en/of feedback van onze bezoekers.


Hopelijk is je vraag beantwoord en zijn de antwoorden op deze meest gestelde vragen beantwoord. Just2Reveal is altijd op zoek naar nieuwe verhalen, tips & donaties.

Wil je daarnaast in contact komen met ons? Dan kan dat! Vul het contact formulier en je hoort zo snel mogelijk van één van onze vrijwilligers.

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wil jij naasten van verslaafden steunen? Help ons dan nu om onze doelen te behalen!