Wij bij Just2Reveal zijn op zoek naar jouw hulp. Wij zijn altijd op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen. Just2Reveal zoekt elke vorm van hulp die we kunnen krijgen & elke helpende hand is er één extra. Lijkt het jou leuk om mee te helpen aan ons platform? Of voel jij je vanuit een maatschappelijk belang getrokken tot onze werkzaamheden? Stuur ons dan een bericht & laten we in contact komen!

Of jij nou goed bent in het maken van content, geweldige foto’s kan maken of gewoon graag iets wilt doen voor de maatschappij, het kan allemaal! Just2Reveal werkt voornamelijk samen met studenten en vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier mee werken aan ons doel.

Misschien kom je zelf tijd te kort, maar ken je wel iemand waar Just2Reveal mee in contact moet komen? Laat het ons dan ook weten!

Vul je gegevens in het onderstaande formulier in, geheel vrijblijvend. Je bent zelfs niet verplicht om je naam of e-mailadres achter te laten, dit indien je bijvoorbeeld alleen je verhaal met ons wilt delen of informatie voor ons hebt die wij moeten plaatsen op onze website.


Mocht je liever contact opnemen via Facebook, dan is dat ook mogelijk! Bekijk hier onze pagina en stuur ons een bericht.

Gerelateerde pagina’s:

Wil jij naasten van verslaafden steunen? Help ons dan nu om onze doelen te behalen!